Keresés


Hírek
Házhoz menő zöldhulladék gyűjtés időpontjai Balassagyarmaton!
  • 2024. március 22.   PÉNTEK    DÉLI városrész  (Vasúttól Szügy felé) és Nyírjes
     
  • 2024. március 25.   HÉTFŐ     ÉSZAKI városrész (Vasúttól Felvidék felé) és Kóvár

zöldhulladék gyűjtésére alkalmas közszolgáltató (VERTIKÁL / DTKH N.Kft / Zöld Hid B.I.G.G. N.Kft) által rendszeresített lebomló zsákokat max 10 db-ot és a max 6 cm átmérőjű és egy méter hosszúra darabolt  és kötegelt nyesedéket, max 1mmennyiségig, a szállítási napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Együttműködésüket köszönjük!

 
Komposztálási tudnivalók
 
Á L L Á S lehetőség!

Társaságunk Munkavállalók jelentkezését várja Gépjárművezetői illetve Rakodói munkakörbe!

Megnyitom >>>

 
NHKV tájékoztatás!
 
Rezsidíjcsökkentés!
Szavazás
Ön szelektáltan gyűjti a hulladékot?
Igen, mindent amit csak tudok
Néha szelektálok
Soha nem szelektálok

Bemutatkozás

„Sikátorokra, közterekre és utcákra tilos
bármi szemetet vagy rondaságot kivetni."
(Környezetvédelmi Törvény 1638)

 

Már a több ezer éves metropolisokban - az együttélés könnyebbé tétele, valamint a járványok elkerülése céljából - találunk a városok rendjére vonatkozóan különböző utasításokat. Mózes V. könyve (23.13-15) pedig kifejezetten óvja a tábor tisztaságát. A Talmud pedig megemlíti az utcák rendszeres tisztogatásának szükségességét.

Balassagyarmat város és környezete kommunális szolgáltatások iránti növekvő igényét jelezte az 1970-ben alapított Költségvetési Üzem, amikor már szervezett keretek között látták el a hulladékszállítást és a közterületek fenntartási munkáit.

A mintegy 7 éves üzemi korszakot váltotta fel a 1977. évben a Városgazdálkodási Vállalat.

A Balassagyarmati Városüzemeltetési Kft-t, mint a Városgazdálkodási Vállalat jogutódját Balassagyarmat Város Vezetése 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságként 1995. július 01-el alapította meg. A társaság a jogelőd vállalat múltjára, hagyományaira és eredményeire építve, de annak gazdálkodási nehézségeit is átvéve kezdte meg tevékenységét.

A társaság élén Ügyvezető Igazgató és 3 fős Felügyelő Bizottság működik.

A Balassagyarmati Városüzemeltetési Nonprofit Kft 1995-ös megalakulása óta folyamatosan jelen vagyunk Balassagyarmat és környezete mindennapjaiban, hiszen számos olyan szolgáltatást érint tevékenységi körünk, amely Balassagyarmat város és környéke lakóinak komfortját, jó közérzetét szolgálja.

Letöltés PDF formátumban