Keresés


Hírek
Házhoz menő zöldhulladék gyűjtés időpontjai Balassagyarmaton!
  • 2024. március 22.   PÉNTEK    DÉLI városrész  (Vasúttól Szügy felé) és Nyírjes
     
  • 2024. március 25.   HÉTFŐ     ÉSZAKI városrész (Vasúttól Felvidék felé) és Kóvár

zöldhulladék gyűjtésére alkalmas közszolgáltató (VERTIKÁL / DTKH N.Kft / Zöld Hid B.I.G.G. N.Kft) által rendszeresített lebomló zsákokat max 10 db-ot és a max 6 cm átmérőjű és egy méter hosszúra darabolt  és kötegelt nyesedéket, max 1mmennyiségig, a szállítási napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Együttműködésüket köszönjük!

 
Komposztálási tudnivalók
 
Á L L Á S lehetőség!

Társaságunk Munkavállalók jelentkezését várja Gépjárművezetői illetve Rakodói munkakörbe!

Megnyitom >>>

 
NHKV tájékoztatás!
 
Rezsidíjcsökkentés!
Szavazás
Ön szelektáltan gyűjti a hulladékot?
Igen, mindent amit csak tudok
Néha szelektálok
Soha nem szelektálok

A kukások egy napja

Egy gondolat, melyben egy pillanatra beleképzelheti magát a "kukások" egy napjába! 

A hulladékszállítás ártalmatlanítás egy összetett felelősségteljes feladat. Az elmúlt évtizedek rohanó ütemű fejlődése, az életvitelünkben bekövetkezett változások hatására egyre nagyobb prioritást élvez a környezetünk védelme, esztétikuma és a keletkezett hulladékok korrekt ártalmatlanítása. Mára ez a tevékenység nem csupán hulladékszállítás és ártalmatlanítás, hanem egyfajta környezetgazdálkodás, közegészségügyi szükséglet.

A kukarakodás nehéz fizikai munka, amit a leghidegebb télben és a legforróbb nyárban, sőt folyamatos esőzés esetén is elvégeznek a Balassagyarmati Városüzemeltetési NKft. munkatársai, az Önök komfortja és a települések egészséges környezetének megtartása érdekében.

Alacsony jövedelem mellett rendkívül nehéz munkát végeznek. Mindenképpen tiszteletet érdemel odaadó teljesítményük. Munkájuk alulfizetett, ugyanakkor a társadalmi szükségszerűség szerint nagyon fontos. Képzelje csak el, hogy naponta pusztán csak a gyalogosan megtett út hossza mekkora és ezzel egyidejűleg több tonna súly rendszeres megemelése, mindez a természetszerű időjárási adottságokkal, néha több heti esőben vagy épp ellenkezőleg a tűző napon, koszos-bűzös környezetben különösen veszélyes munkaterületen (forgalomban- úttesten) történik.

A hulladékszállítás kulturált, gyors, megbízható elvégzése ma már elvárható és elengedhetetlen. A megbízható munkavégzéshez megfelelő járműpark és szakmailag képzett, gyakorlott alkalmazotti háttér szükséges.

Az e területen alkalmazottakra kötelező személyi feltételek meglehetősen összetettek, szakképzettséget igényelnek. Munkavállalóink az itt előírt szakképzettséggel (hulladékgyűjtő-hulladékkezelői, könnyűgépkezelői és nehézgépkezelői képzettséggel) rendelkeznek.

Képzelje el: mi történne, ha csak 3 hétre elmaradna településünkön a szolgáltatás…… Ön ezt hogyan élné meg?

 

Letöltés PDF formátumban