Keresés


Hírek
Házhoz menő zöldhulladék gyűjtés időpontjai Balassagyarmaton!
  • 2024. március 22.   PÉNTEK    DÉLI városrész  (Vasúttól Szügy felé) és Nyírjes
     
  • 2024. március 25.   HÉTFŐ     ÉSZAKI városrész (Vasúttól Felvidék felé) és Kóvár

zöldhulladék gyűjtésére alkalmas közszolgáltató (VERTIKÁL / DTKH N.Kft / Zöld Hid B.I.G.G. N.Kft) által rendszeresített lebomló zsákokat max 10 db-ot és a max 6 cm átmérőjű és egy méter hosszúra darabolt  és kötegelt nyesedéket, max 1mmennyiségig, a szállítási napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Együttműködésüket köszönjük!

 
Komposztálási tudnivalók
 
Á L L Á S lehetőség!

Társaságunk Munkavállalók jelentkezését várja Gépjárművezetői illetve Rakodói munkakörbe!

Megnyitom >>>

 
NHKV tájékoztatás!
 
Rezsidíjcsökkentés!
Szavazás
Ön szelektáltan gyűjti a hulladékot?
Igen, mindent amit csak tudok
Néha szelektálok
Soha nem szelektálok

Szelektálni jó!

Szelektáljunk együtt, mert szelektálni jó!

Napjaink egyik sürgető problémája, az egyre növekvő hulladékmennyiség környezetkímélő elhelyezése. Ennek egyik megoldása, ha szelektíven gyűjtjük a hulladékot, amely során értékes anyagok adhatók át újrahasznosításra.

A Balassagyarmati Városüzemeltetési NKft. a lakosság egyre növekvő igényeihez igazodva kívánja biztosítani a szelektív hulladékgyűjtési szolgáltatások széleskörű bővítését. Célunk, hogy a hulladékká vált csomagolóanyagok elkülönített gyűjtése váljon mindennapi tevékenységeink szerves részévé váljon.

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés kényelmes megoldást kínál a lakosoknak a háztartásokban keletkező szelektív csomagolási hulladékok elhelyezésére. Ennek előnye, hogy nagymértékben csökkenthető a háztartási vegyes hulladék mennyisége.

Kérjük éljen a szelektív hulladékgyűjtés lehetőségével. Működjünk együtt, tegyünk közösen környezetünk tisztasága, jövője érdekében!

Tények, érdekességek:

az országunkban évente 4-5 millió tonna hulladék keletkezik, amelynek kétharmada a háztartásokból származik, ennek alig tíz százalékát hasznosítjuk újra

hazánkban több mint 6 millió embernek van lehetősége a szelektív hulladékgyűjtés használatára, ebből alig harmada él a lehetőséggel

az évente keletkező szilárd hulladék 3 Gellért-hegy nagyságúnak felel meg!

 

Gyűjtési útmutató!

Gyűjtési naptár 2016!

Tájékoztató a házhoz menő elkülönített (szelektív) hulladék szállításáról!​

Letöltés PDF formátumban